Nytt hovedkort kjenner ikke igjen RAM Slots 1 & 2 – kanskje dod?

Nytt hovedkort kjenner ikke igjen RAM Slots 1 & 2 – kanskje dod?

Mitt forste innlegg her, v r forsiktig: D Jeg haper det er riktig underforum.

Mitt problem er folgende:

Jeg bygger min forste PC, bestaende av delene, som skal vises i min signatur. Da jeg koblet hovedkortet, CPU og RAM i spor 2 og 4 (som anbefalt i handboken) og forsokte a legge inn, mislyktes jeg – ingen visningsutgang i det hele tatt gjennom den integrerte grafikken. Hva som skjedde, blinker EZ Debug LEDs for CPU og DRAM alternativt. Dette er trinnene jeg provde:

1. Provde spor 1 & 3 – samme resultat.

2. Provede solospill med hver enkelt stokk i hvert spor – samme resultat.

3. Provde spor 1 & 2 – samme resultat.

4. Provede spor 3 & 4 – suksess. Jeg kan starte opp i bios og senere inn i windows. Alt fungerer, bortsett fra at jeg ikke har tokanaler na. Bade CPU og RAM er gjenkjent gjennom Bios, CPU-Z og andre verktoy. Sa CPU og begge Ram-pinner er fine.

Uansett var min forste tanke at slots 1 & 2 er dode. Jeg forstar egentlig ikke EZ debug led message heller.

Noen har en ide om hva som skjer med hovedkortet mitt? Eventuell hjelp er verdsatt.

Nar det gjelder CPU, bor du vurdere a sjekke stikkontaktene, alt ma justeres og rett.

Nar du plasserer CPU-en i kontakten, ma du sorge for at du beveger den litt til bunnen (samme retning som skyvekontrollen).

CPU-hakene vil sikre at den er pa rett sted, men ved a bevege den fysisk, forhindrer den at den glir.

Senk deretter den glatte metalldekselet og skyv spaken sakte sakte.

2. CPU-kontakten er darlig.

3. Hovedkortet er darlig.

4. Minnekontakt er darlig.

5. Minne er darlig.

# 1 er ganske usannsynlig, da CPU generelt ikke dor eller bare tillater noen spor til a fungere.

# 3 er vanligvis usannsynlig, men det skjer. Men det er veldig vanskelig a bevise det er det noyaktige problemet.

# 4 er usannsynlig, men du kan enkelt sjekke for a kontrollere at minnestikket ser bra ut og at alle pinnene fortsatt er riktig justert pa kontakten.

# 2 er ganske sannsynlig, og dette slutter som regel a v re problemet. Jeg vil foresla at du fjerner CPUen og tar et digitalt bilde sa tett som mulig og sa klart som du kan av tappene pa kontakten. Det kan godt ende med at tappene er boyd som samsvarer med minnestikkene 1 og 2, og det er derfor de vant ikke a jobbe for deg.

Beklager, hvis de er litt ute av fokus, fungerer ikke kameraets makrofokus for godt.

Det ser ut til meg, som at alle er boyde til siden og sa igjen rett oppover. Virker som om det skal v re slik. Du kan se det ganske bra i dette bildet pa den nederste raden:

Skal jeg komme i kontakt med MSi om a bytte ut hovedkortet?

I Windows far du den fullstendige 8 GB og ikke bare 4 GB som kan brukes som ovenfor, men det er ikke fornuftig.

EG, Hvis spor 3 og 4 virker, burde en enkelt pinne ha jobbet i spor 3.

For eksempel, hvis 1 pinne fungerer i spor 3 og den andre er feil, men du plasserer den i spor 4, kan PCen starte opp med begge.

Prov a holde A i spor 2.

Prov a stikke B i spor 2.

Prov bare Pinne B i spor 4.

Fjern ogsa CMOS, og nar du setter styret pa, vil det gjore noen stromsykluser for POSTing. (tuns pa, sa av, sa pa, sa av)

Jeg testet ikke spor 1, fordi CPU-kjoleren er i veien.

Jeg har ikke en jumper for a fjerne CMOS, men jeg provde a ta batteriet ut og forkorte pinnene med en skrutrekkerhodet. Endret ikke noe.

Ingenting mistenkelig for meg.

Jeg kontaktet selgeren min, la oss se hva han kan gjore.

Selvfolgelig er det i direkte kontakt, men det er dette svarte isolatorlaget, som sett i midten.

Hvis du lurer pa hvorfor det ikke er justert, lurer jeg pa xD.

Jeg provde mange ganger a reposisjonere braketten, men dette virker som det eneste alternativet. Handboken til kjoleren sier ogsa at dette er slik det skulle v re. Kjoleren oppgir ikke eksplisitt kompatibilitet med 1151 socket, men med 1150. Men ulike fora og artikler angitte at begge sokkeltyper er liknende hvis de ikke er identiske nar det gjelder kjoler- / brakettmontering.

Stikkontakt 1150/1151 har samme fysiske avstand.

Hovedkortet stotter ikke 2400MHz Dual Channel RAM!

Hva jeg ma gjore er a sette inn en pinne i spor 2, ga inn i Bios og nedklokke den til 2133MHz, sa kan jeg legge til den andre pinnen i spor 4.

Morsomt er, etter at jeg spurte hvorfor det ikke finnes noe om det pa den offisielle MSI-siden, fortalte forhandleren at de skjuler denne informasjonen med vilje, pa grunn av apenbare arsaker. Videre MSi er ikke alene, Asus gjor det samme, sa min forhandler hevder fra mange tilfeller i sin butikk.

Jeg vil prove denne losningen nar jeg er hjemme og gir deg en oppdatering da!

Vet du hva «S / D» kolonne betyr?

Selvfolgelig er det i direkte kontakt, men det er dette svarte isolatorlaget, som sett i midten.

Hvis du lurer pa hvorfor det ikke er justert, lurer jeg pa xD.

Jeg provde mange ganger a reposisjonere braketten, men dette virker som det eneste alternativet. Handboken til kjoleren sier ogsa at dette er slik det skulle v re. Kjoleren oppgir ikke eksplisitt kompatibilitet med 1151 socket, men med 1150. Men ulike fora og artikler angitte at begge sokkeltyper er liknende hvis de ikke er identiske nar det gjelder kjoler- / brakettmontering.

det er i min signatur, men her gar det igjen, hvis du ikke kan se det (mobil eller hva som helst): Enermax ETS-T40-W White Cluster.

Som sagt i et tidligere innlegg, sa min forhandler at du ma nedkalkere RAM til 2133 MHz for Dual Channel a jobbe. Jeg er forelopig ikke hjemme for a prove det, men vil rapportere nar jeg er.

Sa kanskje det ikke gjor noe med kjoleren.

Hovedkortet stotter ikke 2400MHz Dual Channel RAM!

Hva jeg ma gjore er a sette inn en pinne i spor 2, ga inn i Bios og nedklokke den til 2133MHz, sa kan jeg legge til den andre pinnen i spor 4.

Morsomt er, etter at jeg spurte hvorfor det ikke finnes noe om det pa den offisielle MSI-siden, fortalte forhandleren at de skjuler denne informasjonen med vilje, pa grunn av apenbare arsaker. Videre MSi er ikke alene, Asus gjor det samme, sa min forhandler hevder fra mange tilfeller i sin butikk.

Jeg vil prove denne losningen nar jeg er hjemme og gir deg en oppdatering da!

Interessant, ikke sjekket spesifikasjonen for deg minne, men det ser ut som at Crucial angir standardfrekvensen til 2400Mhz & lt; De fleste andre produsenter angir standardfrekvensen til 2133Mhz for kompatibilitet.

Det er sannsynligvis a v re CPU eller hovedkort.

Hva virket ikke: Jeg satte i en pinne i spor 2, byttet frekvens til 2133, deretter satte andre pinne inn i spor 4 og provde a starte opp (som min forhandlerstotte fortalte meg).

Hva fungerte: Jeg hadde begge pinner i 3 & 4, som fungerte fra begynnelsen. Fikk inn i bios, endret frekvens til 2133 MHz, sa tok pinnen ut av spor 3 og satte den i spor 2. Oppstart med hell!

Jeg er sa glad akkurat na.

Tusen takk for stor hjelp!

Styret oppdager nar ting endres, sa hvis det tror at minnet har blitt endret, setter frekvensen tilbake til SPD (2400 MHz)

@electrostingz Takk for hinten. Kan bruke det senere nar / hvis jeg skal oppgradere RAM-en.