[Video] & # 8211; Ikke sa lett rytter.

[Video] & # 8211; Ikke sa lett rytter.

I hele mitt liv brukte jeg ca. 30 sekunder pa motorsykkel / scooter. I lopet av de forste 30 sekunder .. Jeg krasjet. Og det var over tre tiar siden. Men na, nar jeg planlegger a flytte til landlige omradet i Bohol, har det blitt en nodvendighet at jeg l rer a kjore en motorsykkel av en eller annen type for a komme fra jungelen til byen og baksiden. Sa jeg kjopte denne POS scooteren og med null erfaring eller kunnskap. Jeg spurte den forrige eieren hva de forskjellige spakene gjor og bestemte seg for a gjore noen & # 8216; hands-on & # 8217; l rer en ettermiddag.

Videoen her er etter mitt forste forsok. Under den forste provekjoringen tok det meg 45 minutter bare for a finne ut hvordan jeg skulle starte saken. Etter at det tok meg omtrent 2 minutter a nesten krasje det i en sementvegg. Videokameraet ble litt slatt i lopet av det lille uhellet og mistet videoen, sa jeg bestemte meg for a sporre vennen min, Kristine, for a hjelpe meg med a fa en ide om hvordan denne hoye kontraksjonen fungerer siden hun brukte en scooter kanskje to timer lengre enn jeg har. Alt i alt, ingen ble skadet. Jeg fikk det faktisk til 2. gir og ikke en eneste kylling kom i veien.

Alt gikk bra. Kyllingene holdt seg ute og hundene hadde det bra a bjeffe etter meg da vi satte oss rundt pa eiendommen. Jeg snakket litt pa en merkelig omkjoring under handtakskammen-sekvensen .. men selv da overrasket jeg meg selv pa mine ninja-lignende reflekser som avverget slo noen av banantr rne. Nyt videoen, og forhapentligvis vil jeg ha noe litt mer grasiost a skyte senere nar jeg kjorer pa en bedre sykkel pa Bohol.

Forfatter: Reekay.

Etter 49 ar bor i Sor-California, USA, bestemte jeg meg for a flytte til Filippinene til tross for at jeg aldri hadde v rt her for. I juli 2012 tok jeg et sprang av tro og transplanterte meg til det fantastiske Filippinene. Jeg er en enslig mann som tar en rlig titt pa alt som oyene her har a tilby, en dag av gangen. Jeg haper du finner min LBTSea-side informativ, underholdende og forhapentligvis litt av hver. Sorg for a besoke forumet og andre deler av hva nettstedet har a tilby. Bla gjennom og sorg for a registrere deg for oppdateringer via e-post. Nyt!

Post navigasjon.

17 kommentarer.

Lite kjente de to fotgjengere om deres n rborste med doden! Kanskje a stikke med Steppenwolf er mye sikrere Henry!

Jeg var mer bekymret for kyllingene og hundene som kom i veien. ha!

Se opp for HUGH byggebiler og busser. De squasher scootere som fluer. Da jeg var i Bohol i april, kjorte jeg min jente minibuss rundt Tagbilaran og Calape. Jeg l rte raskt a v re aggressiv bak rattet. I tilfelle en ulykke er det automatisk feilen til kanoen. Lykke til!!

Yah, jeg ser motorsykkelulykker sa ofte her i Mactan. En fyr ble drept pa slutten av oppkjorselen min for noen uker siden, selv om han ikke hadde pa seg en hjelm. Jeg har aldri v rt gal pa motorsykler, men siden jeg flytter til provinsen, trenger jeg en mate a komme inn og ut pa egen hand.

jeg hapet at du ville krasje eller legge min & # 8220; mini-sykkelen & # 8221; ned foran katthuset. lol b4 du flytter, hva med en tur til damene der inne.

du ma fa en av de flaggstokkene vi legger pa barna vare store hjul, slik at biler vil se dem lol.

ha! Yah, det er to katthus pa slutten av oppkjorselen min. Jeg matte legge ned sykkelen forste gang jeg redte den skjont. Jeg hadde kameraet klippet til forsiden av sykkelen og mistet den opprinnelige videoen .. totalt bummer. Jeg planlegger a fa en storre sykkel nar jeg kommer til Bohol. Dette er ganske min & # 8216; l ring sykkel & # 8217; for a fa det grunnleggende for du krasjer en ny.

Er Kristine fortsatt singel Henry?

Jeg har ikke snakket med henne de siste 2 ukene, men sist vi snakket, var hun ikke aktivt interessert i en b / f.

Jeg tror jeg leser i et senere innlegg at du gar videre til en multicab. Hvis du bestemmer deg for a forfolge to hjul, kan du prove noe mer full storrelse. Det er en slags oxymoron i PI, men noe med fullstendige hjul vil handtere 100% bedre pa og av fortau. Du kan faktisk styre en ekte sykkel i motsetning til a prove a lene den rundt hjorner, noe som vil fa deg for bredt, av veien og inn i groften raskere enn du kan forestille deg. Du stotter faktisk styringen, skyver til venstre for a svinge til venstre, skyv hoyre grep mot hoyre. Sa du svinger faktisk til venstre for a ga rett og omvendt. Du kan da kontrollere posisjonen din i sving ved a justere. Svaret er omtrent 10 ganger det som ligner. Du ma l re denne teknikken for a overleve ridning i PI.

Det andre problemet er sikkerhetsutstyr. Du har allerede nevnt en hjelm, men du trenger ogsa solide stovler og hansker til enhver tid. De gjor forskjellen i a kjore hjem litt sar eller ta en tur til sykehuset. Hjelmen hindrer en tur til lykken. Det er det minste jeg b rer her i stille trygg, lav trafikk Indiana. A pendle for a jobbe i hele byen, rundt tre miles, har jeg ordentlig ridebukser og en polstret jakke. Det er varmt og det suger, men det suger mindre enn en god utslett. Jeg har pa seg shorts og en T-skjorte, men oppdager fortsatt hanskene, stovlene og hjelmen for en 1/2 mil tur til dagligvarebutikken pa sidegatene.

Jeg har sett pa dine vids og leser pa nettstedet ditt i noen uker na. Du har sikkert en god forstaelse for folk. Takk for all din innsats!

Jeg bodde i PI fra & # 8217; 83-88 og min filippinske kone i 25 ar og jeg planlegger a pensjonere det pa mindre enn ti ar, avhengig bare av okonomien og hvor fort vi kan skrape opp nok pesos! Ser tett pa Negros. Jeg er en skittlover og et fjellfreak, og jeg har alltid v rt imponert over hoflighet av folket i regionen rundt Cebu. Jeg tilbrakte omtrent en maned i Mactan i 80-tallet og mer nylig Bocolod for a besoke sukkerplantasjene i Negros Ox.

For a v re rlig, vet jeg ikke mye om motorsykler, scootere osv. Sykler, som jeg har gjort i arevis. Jeg ser pa en hjelm, ikke sa sikker pa at jeg er klar til a b re stovler eller chaps i denne varmen, selv om det logisk er det det sikre budet. Jeg ser pa hva som foregar ombord pa noe med 2 hjul her i PH og er stadig forbloffet. Fem personer med en baby dangling pa den ene siden .. null hjelmer og noen dagligvarer. Det er nuts. Jeg vil for det meste gjore ikke-trafikkveier her i provinsen som forer til kjopesenteret. Etter noen uker, og jeg far en folelse for sykkelens parametre, vil jeg ga mer inn i byen. Takk for tipsene, fortsatt ikke sikker pa hvordan du svinger til venstre ved a trykke pa hoyre grep, men kanskje det er fornuftig nar jeg er pa sykkelen.

Som en livslang biker jeg er 100% enig med deg John Paulus, vil en storre sykkel handtere mye bedre. Uansett hvor mange ganger jeg leste ditt rad til a motvirke styre, – jeg forstar det ikke. Mybe, jeg vet ikke din languge god nok eller noe annet. Jeg har erfaring fra sidekar MC og telleren, men jeg har aldri spurt motstyre selv om jeg har kjort en stor usarhet av de mc-er vi har i Europa. Ikke mange i Phi skjont. Kan jeg be deg om a forklare det igjen, vennligst?

Hei igjen, venn. En video er verdt 1000 ord x hvor mange rammer det har

Bare et raskt sok, det er sannsynligvis bedre eksempler der ute. Den beste maten a l re er a ga 30 eller 40 MPH pa en apen vei uten trafikk, trykk forsiktig pa det riktige grepet fremover og folg effekten. Du bor enkelt kunne bevege seg frem og tilbake i banen din med dette. Med storre hjul kan du ga sakte og fremdeles motvirke styre. Du har sikkert gjort det samme pa en sykkel, men det var en underbevisst innsats.

Jeg er mer teknisk tenkende, jeg forventer at du er med mennesker, du er mer sosialt innstilt, og de er noe motsatte. Hvis du liker tekniske detaljer, er det et par boker jeg kan sende deg koblinger til.

Jeg antar at det som forvirrer meg er .. fra hvilken retning blir grepet presset? Fra horisontalplanet .. fremover? Fra en 90 * vertikal retning ?? Diagonalt? Det ville gjore en stor forskjell.

Ah, det skyves straks fra deg. I hovedsak, for a svinge til hoyre, styrer du til venstre og for a styre til venstre, svinger du til hoyre. Det l res a presse pa siden du vil vende mot, ikke helt sikker pa hvorfor, men gatesykler sies a v re styrt av den ene siden av stolpene. Smuss sykler begge. Jeg er ikke sikker pa hvorfor. Dirt sykler er rattet albuene opp, og street sykler albuer ned & # 8230; et annet mysterium om livet. Kanskje det bare er formen eller geometrien til de forskjellige syklene.

Henry, jeg haper du har oppgradert dette leketoy med mini-sykkel. Det er ikke trygt med de sma dekkene. Du trenger en Honda XRM. Det er hva jeg hadde da jeg bodde i PI. Har du oppgradert til noe storre?

Jeg dro til en Honda Beat scooter .. storre dekk, raskere. Denne var bare for a l re pa. Jeg bestemte meg for at alt gearskiftende var for distraherende og gikk automatisk.